Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Présentation / Представяне

  • : Le blog de Lora Dobréva / Блог на Лора Добрева
  • : Ce blog est classé "littérature" car il n'y avait pas de groupe "religion". Mon but est de publier mes études sur la Bible et la vie chrétienne. Блог, в който публикувам библейски изучавания и статии относно живота на християните.
  • Contact

Profil / Профил

  • Lora Dobréva / Лора Добрева

Amis / Приятели

Recherche / Търсене

Pages / Страници

2 février 2016 2 02 /02 /février /2016 19:18

Ех, що за хора сме ние, що за държава, що за народ! Да не можем да нахраним любимите си властници, избрани от нас с толкова любов, уважение и желание да ни управляват – нас простите, некачествения материал, които сме толкова тъпи (пък и грозни, и с промити мозъци), че не можем да бъдем политици, експерти и управници! Друг въпрос е, как в такъв случай разбираме и сме сигурни, че сме избрали най-умните, най-моралните, най-знаещите и можещите (щом сме толкова глупави и некадърни).

Да се върнем на темата. Не можем да нахраним една шепичка властници!? Може би точно по тази причина те се държат като наши господари, а не като наши слуги и наети от нас работници. Кой собственик на бизнес подбира и избира служители, назначава ги в собствената си фирма, плаща им да работят за него, за да им бъде началник, а те вместо това решават, че трябва да го командват, да злоупотребяват с него и да му бъдат господари? Питам аз и виждам, че въпросът е риторичен и изключително глупав!!!

И така стигам до извода, че нашите наемници и слуги – управляващите - не са доволни от нас, защото или не им плащаме изобщо, или им плащаме недостатъчно. Тоест, не можем и не искаме да ги нахраним и да задоволим най-нормалните им човешки нужди и желания. (Друг е въпросът кое те смятат за достатъчно и нормално и какво Господ или ние, „другите“ смятаме за такова).

Ето например, господин Цветанов пак огладня и то още в самото начало на годината. Какъв срам за нас! Толкова е бил гладен, че е прекосил океани, морета и суша, за да се нахрани (за трети път) чак в САЩ !!! Явно дори и държавата Европа, нейните хора и обединен народ не са могли да му предложат прехрана!

Истински срам за „добри и праведни хора“ каквито сме всички ние! Не мога да го изразя с други думи. Да избягаш ти от собствения си „правоверен и православен“ народ, от „християнска“ Европа с нейните изконни, свещени и не знам какви още „ценности“ (разбирай мерзости). И защо? За да отидеш в една империя, която забрани християнството в училищата си, забрани и молитвите в тях, и въпреки това всеки неин президент се кълне с ръка върху християнската Библия, когато встъпва в длъжност? Да си толкова пренебрегнат от собствения си народ и от любимата си обединена Европа, която храни милиони мюсюлмани, разбиващи на пух и прах християнските й устои!? И пак питам: Защо? За да отидеш да се нахраниш обилно и доволно от ръката на псевдохристияни – масони, илюминати, членове на дяволски организации като „Череп и кости“ и други. И не стига това, ами и да се молиш (а може би и да благодариш) докато хапваш. На кого ли се молят и благодарят на тази закуска хората – водачи на света, хората, прокарващи Нов Световен Ред? На Бог Отец в Името на Господ Исус Христос? На дявола? На злите духове? На Буда, на Шива, на Аллах?

Спирам до тук. Не мога да продължа. Не искам да напиша нито ред повече за Антихрист, за неговия дух обладал (насилил и изпълнил изцяло нашата същност, разбира се допуснат съвсем доброволно от нас) цялото човечество. Не искам да му правя реклама. Не и аз. Защото той така или иначе вече е тук, защото духът му е изпълнил милиардите хора в света!

И все пак не мога да се въздържа да кажа, че ми е най- мъчно за госпожа Лиляна Павлова. Не можахме този път да нахраним и нея. Тя също заминава да похапне в САЩ; взема и съпруга си за подкрепа, за да не й стане лошо още някъде по пътя. Въпреки че, ако направим сравнение с нейното изказване за винетките и пътищата, да ядеш също не е задължително, както да ползваш и автомобил. Като няма кой да те храни и нямаш собствени средства, за да се нахраниш, защо пък да не се откажеш от храна? Никъде не е писано и заповядано задължително да се храним!!!

ЦИТАТИ:

Закуската се провежда всеки първи четвъртък на февруари и тази година ще бъде на четвърти февруари. Форумът е неформална среща на над 3000 дипломати, политици, бизнесмени, хора на науката и представители на различните религиозните общности от целия свят. Идеята е представители на различни изповедания и професии да споделят лични преживявания. / 24часа

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще участва за трети пореден път в Националната молитвена закуска във Вашингтон при президента на САЩ Барак Обама, съобщиха от партийния пресцентър.

В САЩ Цветанов ще бъде придружаван от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и от депутата от ГЕРБ Пламен Нунев.

По време на посещението си в САЩ Цветанов ще проведе и редица срещи, се посочва в съобщението, без да се уточнява с кого ще разговаря той.

"Националната молитвена закуска е международен форум, който се организира съвместно от Белия дом и Конгреса на САЩ. Провежда се ежегодно в първия четвъртък на февруари, като Камарата на представителите и Сенатът се редуват в председателстването й", се казва в съобщението на ГЕРБ.

По време на закуската освен президента на САЩ традиционно присъстват и членове на правителството, Конгреса, дипломатическия корпус, висшата администрация и въоръжените сили на САЩ. На форума се канят още дипломати, бизнесмени, политически, религиозни, научни, стопански и държавни лидери от различни държави, информират от ГЕРБ.

Януари 2016, Юлия Борисова

Partager cet article
Repost0

commentaires